ανακαίνιση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.

Ανακαίνιση οικιακού ή επαγγελματικού χώρου H Εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, με το κλειδί στο χέρι, για την μερική ή πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου σας καθώς και την όποια τεχνική υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε μετά την παράδοση του έργου.

Τα πλεονεκτήματα μιας ανακαίνισης, είναι πολύπλευρα:

  • Αποτελεί την οικονομικότερη λύση αναβάθμισης ενός χώρου σε σύγκριση με την απόκτηση ενός νέου οικήματος.
  • Δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε το ακριβές budget που θέλουμε να δαπανήσουμε
  • Μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές, τις οποίες έχουμε εμείς σχεδιάσει, ούτως ώστε να βελτιώσουμε λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο μας
  • Πορευόμαστε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτόμαστε χρονικά από άλλους
ανακαίνιση

ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΒΗΜΑ 1ο

Κάντε το πρώτο βήμα, επικοινωνήστε  μαζί μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310843729
Μην το πολυσκέφτεστε! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε από μια επικοινωνία με την εταιρία μας για την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

ΒΗΜΑ 2ο

Επισκεπτόμαστε το χώρο προς ανακαίνιση κατόπιν συμφωνίας.
Μετά από την πρώτη μας επικοινωνία εφόσον το επιθυμείτε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας επισκέπτεται την κατοικία που σκοπεύετε να ανακαινίσετε για να αποκτήσουμε και εμείς ως ειδικοί μια ολοκληρωμένη αντίληψη των αναγκών, των προβλημάτων και των ιδιαίτερων απαιτήσεων που μπορεί να έχει ο χώρος σας.

ΒΗΜΑ 3ο

Παρουσίαση της προσφοράς μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Αφού έχουμε λάβει μια εμπεριστατωμένη εικόνα των αναγκών σας μετά την επίσκεψη στο χώρο σας σειρά έχει να λάβετε την οικονομικότερη δυνατή πρόσφορα από μέρους μας. Χρειάζεται να λάβουμε ένα χρονικό περιθώριο 4- 5 ημερών για να εργαστούμε προς όφελος σας.

anakainisi1

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Αφού λοιπόν οριστικοποιηθεί και το σχέδιο και το πρόγραμμα των απαραίτητων εργασιών, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας και τα συνεργεία τους, θα αναλάβουν την διεκπεραίωση των εργασιών, πάντα φροντίζοντας για τη καθαριότητα του χώρου και με απόλυτο σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε αυτούς μέσα στο σπίτι που δεν θα ανακαινιστούν. Εννοείται πως οι εργασίες θα διαρκέσουν όσο το δυνατόν λιγότερο και θα προγραμματιστούν όταν θα σας βολεύει.

Στόχος μας : Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε κάθε μας έργο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή και χρήση επώνυμων υλικών άριστης ποιότητας καθώς και στη σωστή εφαρμογή τους. Διαθέτουμε έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα συνεργεία τα οποία εργάζονται κάτω από την δική μας καθημερινή επίβλεψη, με αποτέλεσμα η τελική μορφή του χώρου που (κατ’ελάχιστα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη) συνήθως να ξεπερνά τις προσδοκίες του. Επικοινωνία πάντα με έναν. Ανεξάρτητα από το πλήθος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, εσείς θα επικοινωνείτε μόνο με τον υπεύθυνο επιβλέποντα του έργου που έχει αναλάβει την καθοδήγηση, τον συντονισμό και την ολοκλήρωση των εργασιών που μας έχετε αναθέσει.

Αυστηρό χρονοδιάγραμμα : Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των εργασιών που αναλαμβάνουμε, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο ο πελάτης γνωρίζει από την αρχή.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να αλλάξετε και να ανανεώσετε τον χώρο σας, αλλά δεν σας συμφέρει η αγορά ενός νέου ακινήτου ή απλά δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι σας, μία σωστά οργανωμένη και σχεδιασμένη από ειδικούς  γενική ανακαίνιση σπιτιού, είναι η πλέον κατάλληλη λύση!

 

BK Energy. Φυσικό Αέριο - Κλιματισμός - Ψύξη - Θέρμανση - Τεχνική Εταιρεία / Powered by ITPlus PC Systems