Υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης κρύου και ζεστού νερού, καθώς και επισκευές σωληνώσεων ύδρευσης με τα κατάλληλα και σύγχρονα μέσα της αγοράς.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης κρύου και ζεστού νερού, καθώς και επισκευές σωληνώσεων ύδρευσης με τα κατάλληλα και σύγχρονα μέσα της αγοράς.

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

  • Δίκτυα ύδρευσης (απλά ή με κολεκτέρ)
  • Εξωτερικές εγκαταστάσεις ύδρευσης σε παλιά λουτρά
  • Εγκατάσταση κεντρικών παροχών ύδρευσης από τους υδρομετρητές (ρολόγια ΕΥΔΑΠ)
  • Εντοπισμός και επισκευή κρυφών διαρροών
  • Εγκαταστάσεις δικτύων ζεστού νερού χρήσης, κεντρικά με ανακυκλοφορία ή ατομικά
  • Τοποθέτηση κεντρικών boiler λεβητοστασίου διπλής ή τριπλής ενέργειας.
  • Τοποθέτηση αντλιών για την αύξηση της πίεσης στα δίκτυα ύδρευσης
  • Εγκαταστάσεις σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και ξενοδοχεία.
Υδραυλικές εργασίες Υδραυλικά

Οι υδραυλικές εργασίες που κατά καιρούς προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν είναι τόσο απλές και απαιτείται υδραυλικός για την επίλυση τους.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για διαρροές και άλλα επείγοντα προβλήματα, η γρήγορη ανεύρεση ενός έμπειρου τεχνικού είναι μονόδρομος.

Εκτός αυτών όμως υπάρχουν και άλλα ζητήματα για τα οποία συχνά χρειάζεται ένας υδραυλικος, όπως η τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, η ανακαίνιση μπάνιου κ.α.

Οι  υδραυλικοί είναι απαραίτητοι για κάθε κτήριο, είτε κατά την κατασκευή είτε για τη συντήρησή του, καθώς μπορούν να δώσουν λύση σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών.

Μπορούν να αναλάβουν από απλές υδραυλικές βλάβες έως σύνθετες εγκαταστάσεις αποχέτευσης, ύδρευσης κ.α.

Ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένας Υδραυλικος και κάντε την πιο αποτελεσματική έρευνα αγοράς για τον καταλληλότερο.

Σε κάθε νέα κατασκευή πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στην εγκατάσταση του δικτύου, ώστε να μην υπάρξουν στο άμεσο μέλλον βλάβες ή άλλες αστοχίες.

Για αυτό απαιτείται ένας έμπειρος και αξιόπιστος υδραυλικός που να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βεβαίως να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σας εξασφαλίζουμε τους καλύτερους επαγγελματίες υδραυλικούς με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και άμεση εξυπηρέτηση!

BK Energy. Φυσικό Αέριο - Κλιματισμός - Ψύξη - Θέρμανση - Τεχνική Εταιρεία / Powered by ITPlus PC Systems